Fusion Movement

 

Svømning

Skades behandling

Et skades behandlingsforløb ved MOVEMENTLAB er svømme specifikt og individuel årsags behandling. Først vil jeg undersøge dine forcer og potentialer ift. Bevægelighed, styrke, kontrol, og sætte det i forhold din teknik i vandet. Herved findes årsagen til dit problem, og de fysiske parametre der begrænser dig som svømmer. Forløbet vil således oftest både udvikle din og din træners forståelse af dig som svømmer, bedre din skade og gøre dig til en hurtigere svømmer.

Hvis du bor langt fra min klinik kan der laves en første undersøgelse ved mig og derefter vil resten af forløbet oftest kunne laves via online konsultationer. Er du interesseret i et forløb, så beskriv dit forløb og lad os komme i gang (jacobiversen@mail.dk)

 

 

Svømmer screening

En svømmer screening er en drejebog for din udvikling som svømmer. Du vil undersøgt på over 100 svømmespecifikke parameter i form af bevægelighed, styrke og kontrol. Denne analyse vil blive sammenholdt med din teknik i vandet, og jeg vil ud fra dette lave en logisk og motiverende plan for hvordan du kan blive en hurtigere svømmer. Det er vigtigt at du og din træner får fuld overblik over en plan og jeg gør derfor meget ud af at beskrive den præcist og forklare hvordan denne skal udføres. I en eventuel rescreening vil vi kunne se hvordan du udvikler dig og hvordan du derved bliver en stærkere og hurtigere svømmer.

Er du interesseret så skriv til mig og vi ligger en plan for din udvikling (jacobiversen@mail.dk)

 

Venlig hilsen og god træning

Jacob Iversen

 

 Min adresse

Vesterbro 18, 9000 Aalborg 

- Underetagen "Trillium"

 Kontakt mig Tlf. + 45 29 92 89 34  Email adresse jacobiversen@mail.dk  facebook - Lad os holde kontakten  
Designet af: Reklamebureau Ultimate Web, Aalborg