Fusion Movement

 

Cykling - Landevej

Movement Lab forbedre dig som rytter i forhold til skadesbehandling og generel præstations optimering. Et forløb vil altid tage udgangspunkt i din baggrund og målsætning. Der vil blive lavet en kropsanalyse, som undersøger dig for bevægelighed, styrke og kontrol. Kropsanalysen sættes i forhold til dig på din cykel, og herved får vi en præcis og effektiv plan for udviklingen af dig som rytter.

 

Cykelanalysen indeholder en videoanalyse og en spin-scan der viser din symmetri i trådet og hvor rundt dit tråd er ift. Den generelle watt produktion. Jeg har endvidere mulighed for at lave en trykmåling i din cykelsko imens du cykler, og præcist se hvor du ligger trykker i skoen.

 

Sammenholdningen af din baggrund/mål, kropsanalyse, video analyse, spin-scan og tryk målingen giver et meget kompleks billede af dig som rytter, da alt dog er let forståelig vil du få et overblik over dine forcer og potentialer.

Ud fra den grundige analyse vil der blive lavet en logisk og derved motiverende plan for optimeringen af dig som rytter. Planen er grundig beskrevet og kan indeholde cykel korrektioner, bevægelighedstræning, styrke, udholdenhed osv.

 

MTB og Cross

Til skadesbehandling og generel præstations optimering af mountainbike og cykelcross rutter  tager jeg også udgangspunkt i en kropsanalyse og sammenholder den med din baggrund, videoanalyse, spin-scan og trykmåling. Selvom du sidder meget anderledes på en MTB eller crosscykel, så er grundprincipperne meget de samme som ved landvejscykling.

 

En cykel test gør dig til en klogere og stærkere rytter. Skriv til mig hvis du har spørgsmål eller ønsker en effektiv plan for din udvikling (jacobiversen@mail.dk)

 

Venlig hilsen og god træning

Jacob Iversen

 

Bestil tid her

 

 

 Min adresse

Vesterbro 18, 9000 Aalborg 

- Underetagen "Trillium"

 Kontakt mig Tlf. + 45 29 92 89 34  Email adresse jacobiversen@mail.dk  facebookvideokanal - Lad os holde kontakten  

 

Designet af: Reklamebureau Ultimate Web, Aalborg