Fusion Movement

 

 

Movementlab - Løb 

Movementlab.dk er individuel årsags korrektion, hvis du vil af med en skade eller blive en bedre løber. For at jeg kan hjælpe dig maksimalt tager jeg altid udgangspunkt i din hverdag og krops opbygning. Din beskrivelse og hverdag er central og danner udgangspunkt for hele forløbet.

Krops undersøgelsen vil afdække din krops opbygning i forhold til bevægelighed, styrke og eventuelle problematikker, og alt dette vil blive sammenholdt med din måde at bevæge dig i gang og løb. Herved vil vi få en individuel drejebog for hvordan du slipper af med din skade og/eller bliver en bedre løber.

 

Jeg vil i analysen bruge såvel min erfaring, samt det nyeste udstyr i form af digitale led- og muskelmålere, video analyse og trykmålinger i skoene. Herved vil vi få et præcist og kompleks billed af dig, og du vil således selv få et overblik over årsagen til dine forcer og potentialer. Analysen vil danne grundlag for en logisk og motiverende plan for at du bliver en stærkere krop og en bedre løber.

 

Da du er din egen største resource, gør jeg meget udaf at du forstår årsag, plan og er en aktiv part i hele forløbet. Derfor vil forløbet blive beskrevet nøje, og dine erfaringer vil hele tiden afstemme planen, så den bliver så individuel og effektiv som mulig.

 

Venlig hilsen og god træning :-)

Jacob 

 

Bestil tid her

 

 Min adresse

Vesterbro 18, 9000 Aalborg 

- Underetagen "Trillium"

 Kontakt mig Tlf. + 45 29 92 89 34  Email adresse jacobiversen@mail.dk  facebook - Lad os holde kontakten  
Designet af: Reklamebureau Ultimate Web, Aalborg