Fusion Movement

Analyse og bikefit triatlon

 

TRIATLON

Med min erfaring fra arbejdet med landsholdene i svømning, atletik og triatlon, er MOVEMENTLAB.DK det optimale sted for optimering af dig som triatlet. Endvidere vil jeg kunne assisterer med skades behandling og forebyggelse.

Svømning 

MOVEMENTLAB.DK arbjeder med de bedst svømmere på national og internationalt niveau, og har derfor en unik indsigt i præstationsfremmende og skadesforebyggende svømning. Jeg laver individuelle video analyse med detaljeret plan for optimering af din svømme teknik - svøm smartere og hurtigere! Der kan endvidere tilbydes teknik træninger på individuelt eller hold plan, samt kurser i optimal svømme teknik. 

Cykel

Bikefit er afgjort af hvordan din krop er opbygget, og med landets største erfaring i screenings procedure af atleter, har MOVEMENTLAB.DK den optimale baggrund for at give dig den optimale indstilling af din cykel. Udfra kropsscreeninger laves der endvidere optimerende træningsprogrammer for den maksimale udnytning af dit potentiale på cyklen. 

Løb

Med erfaring fra de bedste triatleter, orienteringsløbere samt mellem og kort distance løbere herhjemme, danner MOVEMENTLAB.DK`s kropsscreening og løbe analyse grundlaget for den optimale vejledning af dine fremtidige løbe resultater. Ved løbeskader laves en grundig plan for din genoptræning, som bringer dig hurtig tilbage imod dine mål.

 

Svømning

I svømning vil optimeringen af din præstation starte med en kortlæggelse af din baggrund og målsætning, en krops screening samt en tekniks screening af din svømme teknik (HD/3D/over- & under vand).

Disse elementer vil blive sammenhold, og du vil blive detaljeret instrueret teknik optimering & effektiv træning af din svømning. Feedbacken vil være baseret på dine video analyse og derfor let forståelig.

 

Cykel

Cykel analysen vil ligeledes tage udgangspunkt i kortlægningen af din baggrund og målsætning, samt krops screeningen. Derudover vil der blive lavet en video analyse af dig på din cykel. I analysen vil der indgå en generelt Bike Fit undersøgelse som vil inkluderer;

· 3D Videoanalyse

· Tryk målinger i skoen

· Pedal out put

· Symmetri måling på højre og venstre fod/ben

 

Sammenholdningen af screeningen og din Bike-Fit analyse gør analysen og feedbacken ift. Cykel set up, klampe indstilling og generelle træningsråd, ekstrem individuel hvilket optimerer dit udbytte på cyklen.

 

Dynamisk Bike-Fit analyse på din cykel 

Tryk målinger i skoen – viser kraft & symmetri.

SPIN SCAN - Pedal out put, Rundhed i tråd, Max power & Symmetri (H & V fod)

 

Med stor praktisk erfaring om virkning og evt. Bivirkning rådgives du til det mest optimale set up for netop dig.

 

Løb

I Løbe analysen vil der blive analyseret på optimering af dit løb ift. skadesforebyggelse og optimering af din løbe økonomi. Feedbacken vil ofte indeholde rådgivning i styrketræning, løbe teknik og generel træningssammensætning, og da den bygger på din individuelle screening og video analysen af dit løb, vil rådgivningen atter være meget præcis ift. At optimerer netop dig som triatlet.

Trykmåling

– Viser hvordan du placerer belastning i løbets faser.

 

 

- Se alle priserne her

 

 

 

 Min adresse

Vesterbro 18, 9000 Aalborg 

- Underetagen "Trillium"

 Kontakt mig Tlf. + 45 29 92 89 34  Email adresse jacobiversen@mail.dk  facebookvideokanal - Lad os holde kontakten  

 

Designet af: Reklamebureau Ultimate Web, Aalborg