Fusion Movement

 

 

Historien om movementlab

Movementlab.dk

 

Logoet er en nyoptegning af en halveret vitruvianske mand, som Leonardo Davinci tegnede efter studier af menneske kroppens proportioner i 1487 i Milano, Italien.

 

Leonardo Davinci var en blandt flere renæssance kunstnere, der begyndte at studerer naturvidenskaben via kunsten, i en søgen efter forklaringer på naturens sammenhænge. Denne interesse opstod som en modreaktion på lægernes arrogance, på trods af manglende resultater og sandsynlige forklaringer, under pestens hærgen i Europa! Såvel kunstnere samt befolkningen som helhed, ønskede logiske forklaringer på årsags sammenhænge, og fandt dette via naturvidenskabelige studier af naturens fysiske sammenhænge.

 

Movementlab.dk ambition er at finde logiske årsagssammenhænge mellem din skade/fysiske ambition, og din anatomi og biomekanik. Ud fra dette vil vi udarbejde en udførlig plan for løsningen af dit problem/ambition. Den praktiske udførsel af planen, vil nøje blive afstemt med din feedback til os, herved optimeres chancen for en langsigtet løsning af dit problem.

 

 

 

 Min adresse

Vesterbro 18, 9000 Aalborg 

- Underetagen "Trillium"

 Kontakt mig Tlf. + 45 29 92 89 34  Email adresse jacobiversen@mail.dk  facebook - Lad os holde kontakten  
Designet af: Reklamebureau Ultimate Web, Aalborg